Selak

Saturday, November 26, 2011

Florence +The Machine - Drumming Song


I swallow the sound and it swallows me whole
Till there's nothing left inside my soul
As empty as that beating drum
But the sound has just begun

Sunday, November 6, 2011

The Story of Electronics (2010)




THINK BEFORE YOU BUY..
AGAIN think!

and my main reason I don't want to work at manufacturing...
I won't

Friday, November 4, 2011

Istikharah

aku tak pernah solat istikharah.
sebab er,entah la~
takpernah tegerak hati nak buat lagi...
well,org kate jgn buat solat hajat hanya sebab nak sesuatu.solat istikharah?entah la.
mungkin sebab tu aku slalu myesal dengan semua yg aku buat.
boleh jadi..tula sebab asik serabut je..
herm,saje nak letak sni.mane tau esok-esok rasa nak buat..




Doa Istikharah: Wahai tuhanku, aku memohon pilihan dengan ilmuMu dan memohon takdirMu dengan kekuasaanMu. Dan aku memohon daripada kelebihanMu yang amat besar. Sesungguhnya Engkau sahaja mampu segalanya dan aku tidak mampu dan Engkau amat mengetahui sedangkan aku tidak mengetahui. Engkau mengetahui segala perkara ghaib. Wahai tuhanku sekiranya /engkau ketahui bahawa perkara ini adalah yang terbaik buatku dalam perkara agamaku, didalam kehidupanku serta kehidupanku selanjutnya, maka takdirkanlah perkara itu untuk ku serta permudahkannya untuk ku dan berkatilah aku padanya. Sekiranya Engkau ketahui bahawa perkara ini adalah bukan yang terbaik buatku dalam perkara agamaku, di dalam kehidupan ku serta kehidupan ku selanjutnya, maka jauhilah daripadanya serta takdirkanlah yang terbaik buatku serta berkatilah aku.

loncat.loncat



video

tension.tension.
layan kangaroo er video dlu.
porno takde.maaf.salah blog.
tapi pompuan ni pkai tubeless korang jgn usha lebey lak.


video
                                                   ada lg 7ribu words nk klentong ni
result tak abes analyse lg..
tolong.tolong.rasa nak telipon alien culik aku dua minggu.
boleh tak?boley la..
jumpa alien tlg passing no aku key.bunian taknak..
aku nak alien je.
bye.
nangis!

p/s : to whom who have no care.
I knew I just vexatious for you.
I do hope you stay peacefully without me.

Thursday, November 3, 2011

DON'T BE ANGRY !


Sebab tak mampu nak bace yassin malam jumaat ni.so aku cuma mampu dgr dari utube je la..
tapi dapat dengar ceramah ni best gak.
banyak boleh belajar.Insya'Allah~







"Pupuklah hatimu mencari sesuatu yang terang,
Disaat kegelapan yang mata mu tak dapat melihat.

Dan saat kakimu tak terdaya mengorak melangkah,
Teguhkan hatimu untuk mengukir sebuah senyuman terindah~"